ING KOBİ DİJİTAL İLE HIZLI, KOLAY VE MASRAFSIZ BANKACILIK

Paylaş:
4.03.2021 / 813 okunma
ING KOBİ DİJİTAL İLE HIZLI, KOLAY VE MASRAFSIZ BANKACILIK

ING KOBİ DİJİTAL İLE HIZLI, KOLAY VE MASRAFSIZ BANKACILIK

 

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, işletmelere yenilikçi hizmetleriyle katkı sağlıyor. ING, küçük işletmelerin banka şubesine gitmeden bankacılık işlemlerini yapabileceği bir cep şubesi olan ING KOBİ Dijital’i müşterilerine sunuyor. ING’nin dijital ürünlerinden birini kullanan işletmeler, KOBİ Dijital dünyasında yerini alıyor ve dijital kanallar üzerinden sunulan birçok fırsattan yararlanabiliyor. KOBİ Dijital üye iş yerleri işlemlerini ING Mobil üzerinden yaparak hızlı, masrafsız ve ulaşılabilir bir bankacılık deneyimi yaşayabiliyor.  

https://www.ing.com.tr/tr/isiniz-icin/ing-kobi-dijital/kobi-dijital

e-Turuncu Hesap, KOBİ'lere kazandırıyor

ING müşterisi olsun ya da olmasın e-Turuncu Hesap ile birikimlerini yüksek faizle değerlendirmek isteyen KOBİ'ler, işlerinin başından ayrılmadan e-Turuncu Hesap başvurusunu dijital kanallardan yapabiliyor. e-Turuncu Hesap açtırmak isteyen şahıs firmaları ile limited ve anonim şirketleri  Türk Lirası, Dolar, Euro ve İngiliz Sterlini birikimlerinde tam 1 yıl boyunca Hoş Geldin Faizi ile kazanıyor. Ayrıca vadesiz hesapta belirlenen tutarlarda bakiye bulundurarak ayrıcalıklı faiz de elde ediyor.  KOBİ'ler e-Turuncu ile dijital kanalları kullanarak her zaman daha avantajlı faiz oranı alıyor ve faiz kazancı günlük olarak hesaba geçtiğinden istedikleri an para çekme ve yatırma özgürlüğü kazanıyor. Ayrıca şahıs işletmeleri e-Turuncu Altın Hesap’la da kazanıyor, birikimleri gram altın cinsinden değerlenirken Hoş Geldin Faizi ile değerine her gün değer katıyor.

https://www.ing.com.tr/tr/isiniz-icin/kobi-eturuncu-basvuru-formu

POS Ekstra'lı KOBİ'ler, harcarken kazanıyor

ING Türkiye yenilikçi ürün ve hizmetler sunarak hem işletmelere fayda sağlıyor hem de müşteri memnuniyetinin artmasına katkıda bulunuyor. İşletme sahipleri, yalnızca dijital kanallardan edinebilecekleri POS Ekstra ile ING KOBİ Dijital dünyasının geniş avantajlarından faydalanıyor. ING Business Banka Kartları ile aylık 5 bin TL ve üzeri harcama yaptıklarında yüzde 1,29 tek çekim üye iş yeri ücretinden yararlanıyor. Avantajlı üye iş yeri ücreti 50.000 TL ciro ile sınırlı olup, POS üzerinden aylık yapılan 50.000 TL üzeri ciro için standart üye iş yeri ücreti uygulanıyor. POS Ekstra’lılar ayrıca havale-EFT ücreti ödemiyo tüm bankaların ATM’lerinden ayda altı kez ücretsiz para çekip yatırabiliyor ve kullandıkları sabit, mobil ve yazarkasa POS'lar için yazılım, donanım, bakım masrafı yapmıyor. Websitesinde üye iş yeri ücreti denildiği için bu şekilde yaptık.POS Esktra indirimi 50.000 TL ciro ile kısıtlıdır.Aylık POS’unuzdan yapacağınız 50.000 TL üzeri ciro için standart üye işyeri ücreti üzerinden ücretlendirilirsiniz.

ING’liler Türkiye genelinde 12 bin ATM’yi ücretsiz kullanabiliyor

ING Türkiye, Türkiye İş Bankası ve Akbank ile iş birliği yaparak, 12 binden fazla ATM’yi müşterilerinin ücretsiz ve sınırsız kullanımına sundu. İş birlikleri kapsamında ING müşterileri, aralarında bakiye sorma, nakit çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme ve limit sorgulamanın da olduğu işlemleri, İş Bankası Bankamatik’lerinden veya Akbank ATM’lerinden ücretsiz ve sınırsız olarak gerçekleştirebiliyor.
 

İLETİŞİM İÇİN;

Ali Görgülü    : 05324785461

Umut Veziroğlu : 05058668243