BP İLE İNDİRİMLİ AKARYAKIT PROTOKOLÜ İMZALANDI

Paylaş:
5.03.2020 / 934 okunma
BP İLE İNDİRİMLİ AKARYAKIT PROTOKOLÜ İMZALANDI

Merkez Yönetim Kurulumuzun 23-24 0cak 2020 tarihli toplantısında Birliğimiz ve Haliloğlu Petrol Ürünleri Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti arasında akaryakıt (benzin ve motorin) ürünleri protokolü yapılması kararlaştırılmıştır.

Bu protokol ile akaryakıt firması Türk Dişhekimleri Birliği’ne üye dişhekimleriyle (Dişhekimleri) %4,5 iskontolu Taşıtmatik anlaşması yapacak; bu anlaşma ile  dişhekimleri "Taşıtmatik" kapsamındaki   petrol ürünlerini (benzin ve motorin) bu oranda indirimle alacaklardır.

Taşıtmatik karttan faydalanmak isteyen dişhekimlerinin, Türk Dişhekimleri Birliği ile Dişhekimleri Odalarının çalışanları ve görevlilerinin ekte bulunan kayıt formunu doldurarak info@haliloglupetrol.com adresine göndermesi gerekmektedir.

Kayıt formu ve BP Taşıtmatik Kart kullanım detayları aşağıdadır.

Türk Dişhekimleri Birliği

***

Kayıt Formu için tıklayınız…

BP Taşıtmatik Kart Kullanım Detayları

  • TDB üyesi ekli formu mail ile info@haliloglupetrol.com‘a  'a iletir.
     
  • Her bir taşıt/plaka için oluşturulan BP Taşıtmatik kartları üye adına oluşturulur ve üyenin adresine kargo ile gönderilir.
     
  • TDB üyesinin sistemde yapılan tanımlamasını takiben web giriş bilgileri ve kullanıcı kod’ları gönderilir. Bu şifreler kullanılarak üye online olarak tüketim raporlarını takip edebilir. www.bptasitmatikonline.com
     
  • BP Taşıtmatik kartları, bilgisini verdiği kredi kartı ile eşleştirilir.
     
  • BP İstasyonuna gelen üye, üzerinde BP Taşıtmatik logosu bulunan pompaya aracını yanaştırır. Aracından çıkmadan BP Taşıtmatik kartını pompacıya verir ve pompa görevlisi pompaya okutarak yakıtı verir. Alınan yakıt tutarı, % 4,5 indirimli olarak kredi kartından tahsil edilir.
     
  • Ödeme, fatura tarihine müteakip 3 gün içerisinde kredi kartından tahsil edilir.
     
  • Fatura, Haliloğlu Petrol tarafından aylık olarak üye adına düzenlenip e-posta ile gönderilir.
     
  • İhtiyacı doğduğunda, info@haliloglupetrol.com mail adresinden ya da (0216) 451 97 97 nolu telefondan bilgi alınabilecektir.