ING TAKSİTLE İLE KOBİ DİJİTAL’İN İŞ ORTAĞI OLAN DİŞ HEKİMLERİMİZE EKSTRA ÖZEL AYRICALIK VE AVANTAJLAR

Paylaş:
2.11.2022 / 657 okunma
 ING TAKSİTLE İLE KOBİ DİJİTAL’İN İŞ ORTAĞI OLAN DİŞ HEKİMLERİMİZE EKSTRA ÖZEL AYRICALIK VE AVANTAJLAR

Değerli meslektaşım;

ING Kobi Dijital, diş hekimlerimize özel tamamen dijital fırsatlar sunuyor hem de şubeye gitmeden ve evrak işlemleriyle uğraşmadan.

Üstelik ING Taksitle ile Kobi Dijital’in iş ortağı olan diş hekimlerimize ekstra özel ayrıcalık ve avantajlar sağlayarak...

Size sunduğumuz özel avantajlarla:

Diş Hekimlerine özel %0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla Kobi Anında Kredi Fırsatı

%0,99 faiz oranıyla ve 12 ay vade seçeneğiyle 20.000 TL’ye kadar, 20.000 TL üzeri tutarlar için ise %1,49 faiz ve 24 aya kadar vade seçeneğiyle  kredi tahsis ücretsiz ve sigortasız KOBİ Anında Kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.

 

ING KOBİ e-Turuncu ile 90 gün boyunca %23 Hoş Geldin Faizi

Vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkânı sağlayan KOBİ e-Turuncu Hesap ile birikimlerinize 90 gün boyunca %23 Hoş Geldin faiziyle değer kazandırabilirsiniz.

KOBİ POS Ekstra ile diş hekimleri özel 3 ay boyunca koşulsuz şartsız % 0,79 üye iş yeri ücreti

 

POS Ekstra ile 3 ay boyunca yazılım ve donanım ücreti olmadan  koşulsuz şartsız % 0,79 üye iş yeri ücreti fırsatından yararlanabilirsiniz.

 

ING Taksitle ile Kobi Dijital’in İş Ortağı Olun Fırsatlardan Yararlanın

 

ING’li olan ya da olmayan tüm müşterileriniz, firmanızdan yapacakları alışverişleri artık ING Taksitle ile peşin fiyatına tam 36 aya varan taksitle ödeyebilirler!

Avantajlı teklifimizi müşterilerinize sunmak ve size özel fırsatlardan yararlanmak için hiç bir ücret ödemeden, aşağıdaki linkten ING Taksitle ile İş ortağımız olmak için  başvurunuzu yapın.

 

Fırsatlardan hemen yararlanmak için tıklayın: https://ing.com.tr/Kocaeli-do